Rreth Nesh

New Corp L.L.C është kompani e cila është krijuar në vitin 2013 , aktiviteti i saj është i fokusuar në distribuimin e lëndëve të para për industritë e cekura më poshtë :
- Ndërtimtari
- Plastikë dhe përpunim i saj
- Ushqimore
Po ashtu ofron për tregun e Kosovës vajra lubrifikuese për mjete motorrike dhe për makineri nga prodhues të njohur europian. Me partnerë nga vendet më të fuqishme evropiane të cilët kanë një përvojë dhe traditë në këtë industri ne ju ofrojmë zgjiidhje konkrete.

Kalendar
Na gjeni në Facebook